• darkblurbg
    Dynamic Solar Systems
    Met de Suncat is duurzame zonne-energie voor iedereen bereikbaar!

Hoe werkt de Suncat?

De Suncat is er in verschillende uitvoeringen. De basis is de voet met het opgebouwd draaimechanisme. Hierop is een modulair verzonken stalen frame gemonteerd, waarop de zonnepanelen zijn bevestigd. Afhankelijk van de stroomcapaciteit die nodig is, wordt het frame opgebouwd. Alle modellen zijn uitgerust met een windprotectiesysteem. Dat er voor zorgt dat het paneel horizontaal gaat liggen naarmate de windkracht toeneemt.

Doordat de Suncat meedraait met de zon is er altijd een optimale richting van het invallende licht. Een vast opgesteld zonnepaneel in Nederland levert per één wattpiek (WP) een opbrengst van ongeveer 0,85 tot 1 Kilowattuur (Kwh) elektriciteit per jaar. Uitgebreide testen met de Suncat hebben aangetoond dat de opbrengst 1,2 tot 1,4 Kwh is.

Vraag direct meer informatie aan     Bekijk de Suncat modellen

Hoe kan ik de Suncat bestellen?

  1. Afhankelijk van uw energieverbruik bekijken wij welk model het meest geschikt is voor uw situatie en bespreken we de mogelijkheden.
  2. We brengen u in contact met een geautoriseerde Suncat dealer bij u in de buurt.
  3. Deze installateur zorgt voor de aanleg van de kabels van de Suncat naar uw meterkast.
  4. En zorgt voor de administratieve afwikkeling voor de stroomlevering en BTW teruggave.
  5. Nadat de kabels zijn geïnstalleerd, plaatst Suncat het paneel en zorgt samen met de installateur voor de aansluiting en goede werking.
  6. Vanaf nu wekt u zelf duurzame energie op!

Mail met suncat